fbpx

Nieuwbouwproject Residentie Oud Hulst

8650 HOUTHULST

Types: Appartementen (15)
OPENDEUR ZAT 27/04 VAN 10U30 TOT 12U30 - 15 appartementen - 1 tot 3 slaapkamers - ruime terrassen voor- en achteraan - garage of autostandplaats - energiezuinig - binnentuin - fietsenberging - ruilkoop mogelijk - aankoop aan 6% btw mogelijk

Residentie Oud Hulst is een residentie met 15 appartementen gelegen in het centrum van Houthulst schuin tegenover de kerk en marktplein

Handelszaken en horeca aangelegenheden bevinden zich in de nabije omgeving.

De combinatie van kleinere en grote appartementen met een ruim terras met zicht op de voorliggende marktplaats maakt het project aantrekkelijk voor alle leeftijdscategorieën.

Ter compensatie van de steeds stijgende energieprijzen worden hoge isolatienormen gehanteerd en dit conform de geldende EPB regelgeving.

Een tijdloze architectuur, het gebruik van duurzame materialen en oog voor detail geven een extra dimensie aan uw investering.

Kortom een ideale woonplaats voor jong en oud. Maar ook voor de investeerder vormt deze residentie met haar troeven een winstgevende belegging met zekerheid op meerwaarde naar de toekomst toe.

Ieder appartement heeft zijn eigen garage of standplaats en er wordt een ruime gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Er wordt ook een mooie gemeenschappelijke binnentuin aangelegd.

Geen documenten